rolex replica

تلفن : 30- 05135410126 

آمار بازدیدکنندگان

  • تعداد بازدید تاکنون: 609721
  • تعداد بازدید امروز: 516
  • تعداد بازدید دیروز: 212
تعداد اعضای سایت: 108
بازدیدکنندگان آنلاین
  • اعضا: 0
  • مهمان: 0
  • مجموع: 108

نظرسنجی

نظرشما درمورد طراحی سایت چیست؟



ثبت نظر  مشاهده نتایج

اوقات شرعی

آب و هوا

معرفی شرکت-خوشه صنعتی دوریکا

 به عنوان اولین خوشه صنعتی ایران ، متشكل از 24 شركت تولیدی و 8 شركت خدماتی در زمینه تولید انواع محصولات پلیمری ، لوازم پلاستیكی خانگی و بهداشتی ساختمان در شهرك صنعتی توس مشهد فعال بوده و اشتغال بسیاری را فراهم نموده است .
فراز و فرودهای تشكیل اولین خوشه صنعتی كشور گواه راه دشوار پیشرفت و توسعه صنعتی است كه جز با غیرت و تلاش و امید و فكر نو محقق نمیشود .
از ویژگیهای مهم این خوشه صنعتی تمركز بر هم افزایی قابلیتهای واحدهای صنایع كوچك عضو ، از طریق روابط شبكه ای است كه باعث كاهش هزینه ، قدرت رقابت پذیری بالا ، تولید انبوده و قیمت رقابتی و كیفیت ممتاز انواع محصولات آن گردیده است بگونه ایكه این مجموعه صنعتی ضمن كسب سهم مناسبی از بازار داخلی ، صادرات محصول به 11 كشور جهان را در كارنامه فعالیتهای خود به ثبت رسانیده است .


 


كسب عنوان واحد نمونه صنعتی استان در سه سال پیاپی 83 و 84 و 85 و كسب عنوان پرافتخار خوشه صنعتی نمونه سال 1385 كشور
ثبت و اختراع 4 نوآوری در زمینه محصولات پلیمری ، توسعه تولید قطعات از طریق برون سپاری و پیمانكاران فرعی و كارگاههای كوچك خانگی ، كسب لوح تقدیر به خاطر همكاریهای بین المللی از وزارت صنایع كوچك اندونزی ، و جایزه لیاقت و شایستگی از موسسه مدیریت و بازرگانی سوئیس از موفقیتهای خوشه صنعتی دوریكا می باشد .
مهندس سید احسان میرعاقل ، مدیر عالی و كارگزار خوشه صنعتی دوریكا ، یكی از عوامل اصلی موفقیت این خوشه صنعتی را همگرایی و وحدت و اتفاق بین اعضاء خوشه دانسته و لزوم بیش از پیش توجه دولتمردان به الگوی نوین توسعه صنعتی از طریق بسط خوشه های صنعتی در كشور اشاره نموده و ضمن تقدیر از تلاشهای سازنده مسئولین صنعتی استان ، جناب آقای مهندس محمدی زاده استاندار محترم خراسان رضوی ، جناب آقای عبدالملكی مشاور محترم استاندار و مدیركل محترم طرح و برنامه استانداری ،   جناب آقای مهندس احمدی ریاست محترم سازمان صنایع و معادن ، جناب آقای مهندس سلیمانی مدیر عامل محترم شركت شهركهای صنعتی استان ، و مدیران ارجمند بانكهای استان كه نقشی بارزدر توفیقات این خوشه صنعتی داشته اند افزود : (( یكی از راههای توسعه و پایداری صنایع كوچك در كشور ، همگرایی آنها در قالب خوشه های صنعتی است كه با توجه به تاكید برنامه چهارم توسعه (ماده 39) بر توسعه صنعتی در قالب خوشه های صـنعتی ، لزوم توجه بیشتر صنعتــگران و سیاستگذاران صنعتی را می طلبد بگونه ایكه خوشه های موفق صنعتی در دنیا هیچیك بدون حمایتهای دولتی خصوصا در ابتدای حركت و تشكیل ، نمی توانند پایدار بوده و یا موفق عمل نمایند . ))
با توجه به تغییرات محتوایی و كیفی بسیار زیادی كه از چند دهه اخیر در بازارهای جهانی رخ داده و حركت به سوی جهانی شدن بازارها آغاز گشته و به موازات آن دوره تولید محوری در انتهای حیات خود و مشتری‌محوری درحال نضج گرفتن است، تولیدكنندگان صنعتی با هدف استفاده بهینه از امكانات و جلوگیریاز هدر رفتن منابع با ارزش، به تمهیداتی متوسل شده‌اند كه نتیجه آن تغییر ساختارصنعتی است. از مشخصات اصلی این تغییر ساختار، ترویج بیش از پیش صنایع كوچك است. درسالهای اخیر توجه فزاینده‌ای به كوچك ‌سازی شده و روند توسعه بنگاههای كوچك و متوسط به طور فزاینده ای افزایش یافته است. این بنگاهها دارای مزایای زیادی نسبت به صنایعبزرگ هستند كه از آن جمله می‌توان از ارزش افزوده، نوآوری، اشتغال‌آفرینی وانعطاف‌پذیری بیشتر نسبت به صنایع بزرگ نام برد. بنابراین لزوم توجه به این بخش ازاقتصاد ضروری است. از طرف دیگر كوچك بودن این بنگاهها و حجم پایین منابع در دسترس،موجب ایجاد محدودیتهایی برای این بنگاهها می‌شود كه از آن جمله می توان به محدودیتهای مالی،تحقیق و توسعه، بازاریابی و غیره اشاره كرد.
یكی از راههای توسعه صنعتی كه در دهه های اخیر مورد توجه بسیاری از كشورها قرار گرفته است، روی آوردن به كوچك سازی صنایع و اتكا به توسعه و گسترش صنایع كوچك و متوسط به عنوان موتور توسعه صنعتی و اقتصادی است. اهمیت توسعه صنعتی در كشورهای در حال توسعه، موجب شده بسیاری از این كشورها و همچنین سازمان توسعه صنعتی ملل متحد ( یونیدو)، از شكل گیری و تقویت صنایع كوچك و متوسط در مناطق صنعتی و در قالب خوشه های صنعتی، به عنوان یك استراتژی توسعه صنعتی منطقه ای استفاده كرده و از آن به عنوان راهبردی اشتغالزا كه در عین حال قادر به بهبود توان رقابتی شركتها و افزایش صادرات آنها می باشد، بهره برداری نماید.
با عنایت به سیاستهای اصولی و مثبت دولت محترم نهم در زمینه گسترش صنایع كوچك زود بازده و اشتغالزا و همچنین برنامه چهارم توسعه كشور‹‹ ماده 39 ›› مبنی بر توسعه صنعتی كشور از طریق توسعه صنایع كوچك، متشكل در قالب خوشه های صنعتی و مبتنی بر استعدادهای منطقه ای و همچنین بر مبنای رسالتهای بنیاد توسعه كارآفرینی و تعاون، تنها راه برون رفت از آسیب پذیری صنایع كوچك و تداوم فعالیت اینگونه صنایع و گسترش زمینه های كارآفرینی و اشتغالزایی، تجمیع و تشكیل تعاونیهای فراگیر و متعدد صنعتی و همگن سازی این تعاونیها و صنایع از طریق تشكیل تعاونیهای فراگیر در قالب خوشه های صنعتی است.
خوشه مجموعه ای است از شركتها كه در ناحیه یا حوزه ای جغرافیایی تمركز یافته و با تهدیدها و فرصتهای مشتركی روبرو هستند. این شركتها، مجموعه ای از محصولات مرتبط یا مكمل را تولید كرده و به فروش می رسانند. چنین تمركزی باعث ایجاد كسب و كار مرتبط و پیداش خدمات تخصصی در زمینه های فنی، مدیریتی و مالی می گردد. انگیزه ایجاد خوشه، صرفه های بیرونی، رقابت و كارآیی جمعی است.
خوشه سازی بسیج منابع مالی و انسانی را تسهیل می كند. در خوشه ها، سرمایه گذاری به مراحل و با ریسك پایین تقسیم می شود. شركتها در خوشه سازی، امكان انباشت سرمایه و مهارت را برای یكدیگر اغلب به صورت ناخواسته و گاهی آگاهانه به وجود می آورند. خوشه سازی بستری برای صعود و بالندگی شركتهای كوچك را فراهم می آورد. مهمترین ویژگی خوشه كار آیی جمعی، مزیت رقابتی حاصل از صرفه های بیرونی و اقدام مشترك است. خوشه بدون خواست درونی نسبت به همكاری و كارآیی جمعی، محقق نمی شود.
خوشه صنعتی دوریكا ( اولین خوشه صنعتی كشور ) متشكل از 24 شركت تولیدی، 8 شركت خدماتی و حمایتی و اشتغال مستقیم و غیرمستقیم بیش از 3000 نفر بعنوان یك خوشه صنعتی در شهر مشهد، تولید كننده بیش از 190 قلم كالاهای پلیمری و پلاستیك ( بهداشتی ساختمان و خانگی ) به عنوان اولین و بزرگترین خوشه صنعتی در كشور فعالیت خود را از سال 1383 آغاز و توانست در مدت اندك فعالیت خویش، پله های افتخار و ترقی را یك به یك و بسرعت طی نماید و در 21 بهمن ماه 1385 توسط وزیر محترم صنایع و معادن و استاندار محترم خراسان رضوی افتتاح گردید.
این خوشه صنعتی در جهت فایق آمدن بر مشكلات فرا روی واحدهای كسب و كار كوچك از قبیل آموزشی، اعتباری و تامین نقدینگی، استفاده از برند تجاری بزرگ و مشترك، صرفه به مقیاس، پیگیری بهتر مطالبات صنفی، حذف سربارهای مشترك و نهایتا كاهش قیمت، توانمندی كیفی ( در راستای مشتری مداری )، استفاده از امكانات R&D مشترك ( تحقیق و توسعه ) و به طور كلی همگرایی بیشتر در كسب استفاده از فرصتها و اتحاد در برابر تهدیدها تاسیس گردید كه نهایتا باعث افزایش كیفیت و كاهش قیمت محصولات نهایی در جهت نیل به بزرگترین هدف خوشه كه همانا افزایش رضایت مندی ارزشمند ترین سرمایه های شركت یعنی مشتریان محترم است، می شود.
اولین خوشه صنعتی پلیمر كشور (( خوشه صنعتی دوریكا ))، در حال حاضر با صادرات انواع محصولات تولیدی خویش به بیش از 11 كشور جهان سهم بسزایی در صادرات محصولات پتروشیمی در كشور را دارا می باشد و در راستای سیاست های بلند مدت خویش در زمینه صادرات موفق به کسب افتخارات گوناگونی در عرصه بین المللی گردیده است .
خوشه صنعتی دوریكا در همكاری گسترده با دفتر همكاریهای فنی نهاد ریاست جمهوری در زمینه فناوریهای نوین ( نانو تكنولوژی ) و تكنولوژی خطوط مدرن با فناوری بالا (HIGH TECH  ) گامی دیگر به عنوان یك مجموعه پیشرو و موفق برداشته است.
 

       
?>123movies